Notes160x600
Rollup
Postavila je provokativnu sliku, ali ovo nije primjetila: Ono što je bilo iza njenih leđa je zgrozilo internet (Foto)

Postavila je provokativnu sliku, ali ovo nije primjetila: Ono što je bilo iza njenih leđa je zgrozilo internet (Foto)

Mnoge mlade djevojke danas pod svaku cijenu žele da drže svoje društvene naloge ažurirane, a to podrazumijeva da barem jednu sliku objave svakog dana.

U moru tih fotografija, vjerovatno vremenom počnete manje paziti šta se nalazi na tim fotografijama, pa vam nerijetko i promaknu neke sitnice koje biste primjetili da se nalaze u pozadini samo da niste tako brzo htjeli da podijelite tu sliku. Djevojkama je to postalo sasvim nebitno, dokle god će one da budu u centru pozornosti i da skrenu pažnju na sebe svojim adutima, odjećom i sličnom.

Ipak, u današnjem članku vam donosimo fotografiju koja i nije uspjela da opravda očekivanja, kako je djevojka sa slike pala u drugi plan čim su njeni pratitelji i prijatelji ugledali sve što se nalazi iza nje u toj sobi u kojoj se slikala. Najvjerovatnije je da se ona nadala pozitivnim reakcijama na račun svog outfita i izgleda, ali ipak, to nije bio razlog iz kojeg su komentari preplavili njenu fotografiju. U nastavku pogledajte tu spomenutu sliku i sve će vam biti jasno.

Komentari su stizali sa svih strana, a većina ljudi je podijelila zgroženost koju su osjetili kad su vidjeli ovaj nered. Čak i da je sebi neko dopustio da mu ovako izgleda soba, sigurno bi mu pametnije bilo da je to sačuvao za sebe.

Bez obzira na to kakvu je namjeru imala ova djevojka, njene slike će se pamtiti po ovom promašaju, a neka vam ona posluži kao primjer da nije baš sve u kvantitetu slika koje postavljate i dijelite.

Komentari