Notes160x600
Rollup
Poslije ovoga ćete dobro otvoriti oči: Dokazi koliko žene drugačije izgledaju zbog šminke i fotošopa

Poslije ovoga ćete dobro otvoriti oči: Dokazi koliko žene drugačije izgledaju zbog šminke i fotošopa

Žene su vjerovatno spol sa više aduta, a svi će se složiti da je jedan od najkorisnijih i jedan od njima najdražih, barem što se tiče vanjskog izgleda upravo šminka i kozmetika. Pripadnice ženskog spola šminkanje doživljavaju kao jednu vrstu umjetnosti, to je činjenica, pa tako nije ni čudo što toliko uživaju u tome da skrivaju nesavršenosti na svom licu (i na ostatku tijela u nekim slučajevima), ali ipak, ima i onih koji ne znaju da postave granicu.

Šminkanje bi po pravilu trebalo da bude samo dotjerivanje onog što već postoji na vama, što već krasi vaše lice. Tu poentu većina djevojaka danas zanemari, ili preskoči, pa su muškarci s razlogom uplašeni jer nikad ne mogu biti sigurni da znaju šta „kupuju“ i da li je ono što im se sviđa kod njihovih potencijalnih partnerica zapravo prirodno ili je u pitanju samo dobra šminka.

Da se ne treba ženiti prije nego djevojka pred vama skine šminku i prije nego se ne umije, dokazat ćemo vam u današnjem članku. Naime, u nastavku se nalazi kolekcija fotografija nevjerovatnih ženskih transformacija u kojima je korištena samo šminka i to ona posve obična koju djevojke zovu verzijama za preko dana. Ostat ćete zapanjeni, ali vjerovatno malo i uplašeni i zaprepašteni. Uvijek možete da tražite djevojke koje se ne šminkaju, mada njih muškarci obično ne doživljavaju od onih sređenih i uglađenih dama.

U nastavku pogledajte kolekciju ovih fotografija, a možda će se neki od vaših prioriteta za izbor djevojke da promijene poslije ovoga što ćete da vidite.

Komentari