Notes160x600
Rollup
Poslala je zgodnu djevojku svom dečku da ga testira: Poslije njegove reakcije odmah je požalila (Video)

Poslala je zgodnu djevojku svom dečku da ga testira: Poslije njegove reakcije odmah je požalila (Video)

Na veliku žalost pripadnica ljepšeg spola, rijetko koji muškarac će da odbije flet sa zgodnom ženom, bez obzira što su možda u vezi s nekom drugom, a pogotovo kad im se obeća da će to ostati između njih i njihove ljubavnice.

Većina žena u takvim situacijama odmah raskida takve veze, kako su svjesne da iz toga neće proizaći ništa kvalitetno za njihov život, te da nikad ne bi mogle osnovati porodicu s nekim za koga znaju da ih je prevario i da postoji velika vjerovatnoća da će to ponovo uraditi. Ipak, neki od njih su vješti glumci, pa njihove djevojke, a ponekad i supruge nikad ne saznaju za njihove afere.

Kada je jedna djevojka odlučila da ispita lojalnost svog partnera, nadala se najboljem ishodu, ali ipak, bez ikakve sumnje je da se kasnije pokajala zbog te svoje odluke. Naime, u emisiji „To Catch a Cheater“ momcima postave zasjede, gdje im zgodne djevojke nude nemoralne prijedloge, a uvijek im obećaju da za to niko neće saznati. Ono što oni ne znaju, jeste da su kamere svuda oko njih.

Nažalost, kada je ovaj mladić došao u stan zgodne crnke kako bi joj popravio laptop, bila mu je spremljena ista zamka u koju je on upao. Njegova djevojka, koja je sve to gledala, ostala je razočarana u potpunosti, ali barem je sebi dokazala da nije sumnjala u njega bez razloga i da treba da vjeruje svojoj intuiciji.

U nastavku pogledajte video prilog iz ove emisije, a sigurno ćete i vi ostati zgroženi poslije ovoga.

Komentari