Notes160x600
Rollup
Poručili joj da muškarci ne mogu da se obuzdaju zbog nje: Tinejdžerku izbacili iz tržnog centra zbog ovog šortsa (Foto)

Poručili joj da muškarci ne mogu da se obuzdaju zbog nje: Tinejdžerku izbacili iz tržnog centra zbog ovog šortsa (Foto)

Kada je riječ o kodeksima oblačenja, bilo da se radi o javnim ustanovama kao što su bolnice, škole i slični objekti, uvijek se nađe neko ko će se buniti protiv pravila koja se uglavnom odnose na djevojke koje se tokom toplijih dana znaju oskudnije obući. Ipak, kada je nedavno Gabrijel Gibson, koja ima 19 godina, na društvenim mrežama i za brojne portale i medije ispričala kako su je izbacili iz tržnog centra zbog njenog šortsa, mnogi su se s razlogom pobunili.

Naime, Gabrijel je tokom jednog zaista toplog dana došla u tržni centar kako bi se malo opustila i prošetala, a ostala je zatečena u potpunosti kada joj je prišao radnik iz obezbjeđenja i nimalo kulturno je zamolio da napusti tržni, nazivajući je brojnim pogrdnim imenima. Da stvar bude gora, radnik obezbjeđenja je na itekako nedoličan način objasnio Gabrijeli zbog čega ju tjera da napusti centar, te joj je poručio da tako previše uzbuđuje muškarce, a s obzirom da on nije mogao znati da li je Gabrijela uopšte punoljetna, da se tako obraća jednoj djevojci je krajnje neprofesionalno i nedolično.

Oko toga se svi slažu, a opet je konstatovana i činjenica da nije riječ ni o obrazovnoj ustanovi, pa da ona tako obučena ne može da uđe.

Na kraju su se svi složili da se protiv tog radnika trebaju preuzeti sankcije zbog uznemiravanja, kako nije imao nikakvu osnovu da napadne djevojku zbog ovakvog oblačenja, niti ga je iko ovlastio sa takvim autoritetom. Šta vi mislite o ovakvim situacijama, ko je u pravu?

Komentari