Notes160x600
Rollup
POPULARNI PJEVAČ U VELIKOM PROBLEMU: ĐANIJA GANJAJU ZELENAŠI, A EVO ŠTA JE URADIO!

POPULARNI PJEVAČ U VELIKOM PROBLEMU: ĐANIJA GANJAJU ZELENAŠI, A EVO ŠTA JE URADIO!

 

Popularni srbijanski pjevač folk muzike Radiša Trajković Đani opet je u velikim problemima. Naime, ovo je drugi put da se nalazi u sličnom problemu. On se zadužio kod zelenaša, a oni ga sada traže jer žele svoj novac nazad

Prvi put kada je imao ovaj problem, on je napravio haos od svog života zbog kocke. Nije zarađivao kao danas pa se zaduživao kod dosta ljudi. Kako bi te dugove vratio, morao je prodati kuću u Mirijevu po dosta nižoj cijeni i tako je vratio većinu dugova. Međutim, ostali su još neki dugovi koje nije vratio.

Tako su mu se proteklih dana javili momci koji su zahtijevali da im odmah vrati novac koji su mu posudili. Radi se o cifri do 10.000 eura glavnice, a uz to su i narasle kamate. Đani je pokušao da izbjegne vraćanje tog duga, međutim, izgleda da će morati platiti.  Na njegovu sreću, sada zarađuje mnogo više, pa će moći i da plati taj dug, u suprotnom bi bio u velikim problemima, budući da se radi o ljudima koji su iz kriminalnog miljea i koji ne bi prezali ni od čega kako bi došli do svog novca.

Komentari