Notes160x600
Rollup
Ponovo napravila haos na snimanju: Karleuša je pobijesnila zbog ovoga, prijetila i žiriju

Ponovo napravila haos na snimanju: Karleuša je pobijesnila zbog ovoga, prijetila i žiriju

Jelena Karleuša je već godinama javnosti poznata kao osoba bez dlake na jeziku, koja je spremna da se vatreno bori za ono što ona smatra da je ispravno i korektno, a ne zazire ni od sukoba sa onima koji joj se suprotstavljaju.

Da skandal koji se nedavno dogodio, kada su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona, to nije ništa promijenio, dokazala je i u najnovijoj emisiji popularnog takmičenja Zvezde Granda, gdje već nekoliko sezona važi za jednog od najstrožijih kritičara, a svi zavide kandidatima koji uspiju da osvoje njenu naklonost.

Ove sezone, Zvezde Granda su funkcionisale na nešto drugačiji način, pa su tako članovi žirija u prvom krugu birati takmičare sa kojima žele da rade i da od njih prave zvijezde. Jedna od takmičara koji su zaradili kartu za Karleušin tim je i Nena Vučica, koja se žiriju predstavila pjesmama Severine i Goce Tržan. U zadnjoj emisiji, njeno je izvođenje izazvalo oduševljenje Jelene Karleuše.

Ipak, s njom se očigledno ne bi složili ostali članovi žirija, pa joj tako nisu dali nijedan glas zbog čega se Jelena razbijesnila. Poručila im je da ne vide energiju koju Jelena u njoj prepoznaje, a tu se složila i Viki, koja je pokušala da popravi situaciju.

Ostali članovi su isticali greške u pjevanju, a Jelena je poručila da ako još jednom neko spomene grešku u Severininoj pjesmi, da će politi vodom i Sašu Popovića i sebe. Bosanac joj je na kraju poručio da u svom timu ima dosta kvalitetnijih kandidata, sa kojima se više isplati raditi.

Komentari