Notes160x600
Rollup
POLICIJA PRETRESLA STANOVE: Pronađen pištolj, novac i droga

POLICIJA PRETRESLA STANOVE: Pronađen pištolj, novac i droga

Dva pištolja, velika suma novca i više od dva kilograma droge policija je zaplijenila u Novom Sadu prilikom hapšenja kriminalne grupe. Ova grupa je osumnjičena za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Inspektori kriminalsitičke policije su, tokom pretresa više stanova u Novom Sadu, pronašli 2.117 grama praha za koji sumnjaju da je amfetamin, 22 grama “ekstazija”, oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama tvari za “miksanje” narkotika, navodi se u saopštenju policije..

Pronađene su i dvije digitalne vage, oprema za pakovanje droge, 120 komada municije i novac, u različitoj valuti, u ukupnom iznosu od oko 16.500 eura, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih tvari uhapšeni su O. N. (1994), D. K. (1998) i N. Đ. (1993).

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužitelja, a u zakonskom roku bit će dovedeni na saslušanje sucu za prethodni postupak.

Komentari