Notes160x600
Rollup
Pokušala je da sakrije svoje natečeno lice, ali su je ipak uslikali: Jelena Karleuša nikad ovako nije izgledala (Foto)

Pokušala je da sakrije svoje natečeno lice, ali su je ipak uslikali: Jelena Karleuša nikad ovako nije izgledala (Foto)

Ovih dana se Jelena Karleuša po prvi put ponovo pojavila u javnosti, nakon skandala koji je sigurno obilježio njenu karijeru, a mnogi čekaju da vide kako će se odraziti i na njen brak.

U proteklim sedmicama svi mediji su pisali o onome što se dogodilo popularnoj pjevačici, te o prašinu koju su podigle fotografije na kojima je navodno naga Karleuša, iako je ona to odmah demantovala. Mnogi su mislili da će to izazvati krah braka između nje i njenog dugogodišnjeg supruga Duška Tošića, ali su oni dokazali da je njihova ljubav jača od toga, a Duško joj pruža najveću podršku u ovim danima.

Ipak, bez obzira na sve Jelena se nije usudila da izlazi na ulicu, a kada je morala da ide na snimanje najnovije emisije Zvezde Granda, učinila je to tako što je odmah ušla u auto sa zatamnjenim staklima i nije progovorila sa novinarima koji su je odmah dočekali na ulazu, kao što su svi i očekivali.

Držala je spuštenu glavu sve vrijeme, a svi su primjetili da je u ruci držala i kutiju nekih tableta. Iako su se počele kružiti neke glasine, mnogi su tvrdili da je riječ o tabletama magnezijuma, a ne o onim koje ljudi uzimaju za smirenje ili slično, kako su mnogi tvrdili na samom početku. Jelena je lice sakrila velikim crnim naočalima, pa je sve iznenadila ovim izdanjem u kojem ona bježi od novinara i ne želi da s njima komunicira, kako to ne nalikuje na nju. Ipak, mnoge stvari su se sada sigurno promijenile.

Komentari