Notes160x600
Rollup
Pitali su dječaka kako se zove čovjek koji je na vlasti: Svojim odgovorom je nasmijao cijeli region (Video)

Pitali su dječaka kako se zove čovjek koji je na vlasti: Svojim odgovorom je nasmijao cijeli region (Video)

Ono po čemu će se djeca uvijek razlikovati od odraslih jeste njihova neiskvarena iskrenost, koju im niko ne može oduzeti niti ih natjerati da budu drugačiji, barem dok ne odrastu.

Djeca će uvijek govoriti onako kako i misle, kako ne znaju šta znači laganje iz pristojnosti ili laganje da bi se zaštitio vlastiti interes. Upravo iz tog razloga, često se dogode u svakodnevnom životu neke komične situacije, kada djeca izgovore naglas ono o čemu su svi ostali šutjeli. U nastavku vam donosimo jednu takvu situaciju koja se dogodila u jednom programu, pa je iz tog razloga ubrzo i postala viralna.

Jedna grupa djece je sudjelovala u programu koji im je dao za zadatak da objasne kako oni razumiju riječ vlast. Sigurno vam se već nazire kako se sve ovo moglo završiti, a jedan dječak je svojim odgovorom nasmijao cijeli region, a ne može se reći da je dječak rekao neku neistinu. U nastavku pogledajte o čemu se radi, te zbog čega i dalje svi pričaju o hrabrosti ovog dječaka.

Način na koji je on to potpuno smireno i staloženo odgovorio, svjedoči da dječak zaista misli da se osoba na vlasti zove lopov, kako je sigurno taj izraz i to povezivanje čuo nebrojeno mnogo puta od svojih roditelja.

Komentari na društvenim mrežama su bili brojni, ali su se svi složili da je dječak nevjerovatno simpatičan i da je svima poslije ovoga postao drag. Možda ipak oni koji su zaista na vlasti nisu odobravali njegovu izjavu, ali oni su ipak u manjini ovaj put.

Komentari