Notes160x600
Rollup
Pismo dječaka (8) koje je nasmijalo region: Zatekao je majku i oca u spavaćoj sobi, a onda napisao ovaj sastav u školi (Foto)

Pismo dječaka (8) koje je nasmijalo region: Zatekao je majku i oca u spavaćoj sobi, a onda napisao ovaj sastav u školi (Foto)

Nedavno je jedan pismeni sastav dječaka od osam godina postao pravi hit na društvenim mrežama, a kada u današnjem članku pročitate o čemu se tu zapravo radilo, itekako će vam se popraviti ovaj tmurni dan. Naime, priča počinje kada su djeca u razredu dobila za zadatak da napišu pismeni rad na temu „Moj heroj“, a dok su svi birali svoje omiljene superjunake, možda čak i neke glumce ili pjevače, jedan dječak je kao svog heroja istakao oca. Možda vam to na prvu zvuči zaista slatko, ali učiteljici se razlog kojim je pojasnio svoj izbor i nije baš dopao.

Naime, dječak je bio iskren, pa je priznao da on svog oca doživljava kao heroja otkako je prije nekoliko dana spasio njegovu mamu. Dječak se probudio i čuo kako je njegova mama glasno vikala da dolazi, a zazivala je i Boga. Sin se uplašio i ušao u sobu svojih roditelja, da bi ugledao da je njegov tata već pokušavao da zadrži njegovu mamu, tako što je bio na njoj. Poslije toga, bilo mu je jasno da njegov otac neće dopustiti da se nešto desi njegovoj mami, pa se vratio u krevet.

Nakon što je učiteljica pročitala ovaj sastav, učeniku je dala najnižu ocjenu, a na razgovor je pozvala i njegove roditelje, koji nisu imali ni ideju čemu je njihov sin svjedočio.

Ipak, na društvenim mrežama je sastav postao pravi hit, iako se učiteljici i nije baš svidio niti ga je odobravala. U nastavku pročitajte kako je to tačno ovaj osmogodišnjak sklopio u svoj rad.

Komentari