Notes160x600
Rollup
Pamela Anderson: Bila je najveća zvijezda 1990-tih, a danas se kreće uz pomoć štaka – Foto

Pamela Anderson: Bila je najveća zvijezda 1990-tih, a danas se kreće uz pomoć štaka – Foto

Pamela Anderson (51), zvijezda koja je svoju navjeću popularnost dosegla devedesetih godina prošlog vijeka, i to svojim nezaboravnim pojavljivanjem kao glumica popularne TV serije “Spasilačka služba”, danas se može kretati jedino uz pomoć štaka.

Naime, Pamela Anderson je nedavno doživjela tešku nezgodu. Nezgoda se desila na snimanju francuske verzije emisije “Plesom do snova”. Glumici su nakon ove ozbiljne nezgode konstatovane ozbiljne povrede lijeve noge. Odvezena je hitno u jednu parišku bolnicu gdje joj je pružena pomoć.

Inače, Pamela Anderson, sa svojom zanosnom figurom i još zanosnijim oblinama vrijedi za jednu od najatraktivnijih žena svjetske javne scene. Svojim pojavljivanjem u gore pomenutoj popularnoj seriji “Spasilačka služba” mamila je mnogobrojne uzdahe muškaraca a njene vrele scene iz ove serije svi još uvijek dobro pamte.

 

Pamelu također pamtimo i kao najpoznatiju Playboyevu zečicu u istoriji. Naslovnu stranu magazina Playboy krasila je ukupno četrnaest puta. 

Međutim, ona više na žalost ne izgleda da je u tako dobroj formi kao nekada. Na ovoj fotografiji Andersonova je zabilježena kako na štakama izlazi iz jedne pariške bolnice. 

Komentari