Notes160x600
Rollup
Ovu stranu interneta dosad niste vidjeli: Ovo su najčudnije i najsmješnije fotografije ikad (Foto)

Ovu stranu interneta dosad niste vidjeli: Ovo su najčudnije i najsmješnije fotografije ikad (Foto)

Internet je jedna od najvećih prednosti doba u kojem živimo, a osim što je nepresušan izvor informacija, ujedno je i uvijek mjesto gdje ćete pronaći način da ubijete vrijeme i dosadu.

Zahvaljujući internetu, civilizacija je doživjela nevjerovatan napredak, kako u nauci, medicini, tako je danas omogućeno da umjetnici širom svijeta dijele svoje radove, bez obzira da li je riječ o muzici, likovnoj umjetnosti ili književnosti i imaju priliku da njihov talenat bude prepoznat od strane osoba koje im mogu pomoći da se proslave i da ostave trag iza sebe.

Ipak, mnogi ga koriste u manje važne svrhe, ali to ne znači da je ta strana interneta manje bitna. Bez ikakve sumnje je da ste i vi u više navrata pronalazili stvari, fotografije ili priče, koje su vas ostavljale bez daha. Ponekad vas rastuže, a ponekad oraspolože. Ipak, u današnjem članku vam donosimo neke fotografije koje će vas prije svega ostaviti zbunjenim, ali vjerovatno ćete se na kraju dobro nasmijati. Evo o čemu se radi.

Ljubitelji životinja bi se sigurno obradovali jednom ovakvom prizoru, ali opet je to iz razloga što je riječ o mladunčetu medvjeda. Baš se pitamo kakva bi reakcija bila da je u pitanju odrasli medvjed.

Kaže se da je sve moguće ukoliko je neko dovoljno posvećen da ostvari svoj cilj. Za ovog dedu bi se moglo reći da je itekako posvećen i uporan, ako mu se već isplatilo da računar donese u restoran, da ne bi izgubio dragocjeno vrijeme koje očigledno stariji ljudi najbolje znaju da cijene i da iskoriste.

Komentari