Notes160x600
Rollup
Ovu fotografiju je poslala svom mužu, a on je odmah zatražio razvod: Detalj koji joj je promakao uništio je njihov brak (Foto)

Ovu fotografiju je poslala svom mužu, a on je odmah zatražio razvod: Detalj koji joj je promakao uništio je njihov brak (Foto)

U današnjem članku vam donosimo priču koja će vam na prvu možda djelovati zaista bizarno, ali je jednom bračnom paru promijenila život.

Kada se većina ljudi fotografiše, malo njih ima naviku da osmotri šta im se to sve nalazi u pozadini, te koliko je pametno da takve fotografije dijele sa ostatkom svijeta. Oko toga se najmanje brinu adolescenti, pogotovo djevojke, kojima je od krucijalnog značaja da objave što više fotografija na kojima dobro izgledaju, kako bi skupile što više reakcija i komentara od strane svojih pratitelja, bez obzira što bi ih neko kasnije mogao zbog istih da ismijava.

Ipak, ova priča je nešto drugačija, a riječ je o fotografiji koju je uslikala supruga dok je njen muž bio na poslovnom putu. On je htio da se čuje sa svojom ženom, koja mu se dugo vremena nije javljala, ali ipak, kada mu je konačno odgovorila, zamolio ju je da mu pošalje jednu fotografiju, kako ju je, navodno već poželio.

Ona je to i uradila, a u nastavku vam donosimo sliku koju mu je poslala. Probajte da sami pronađete nešto neobično na ovoj slici, koja je natjerala muža da odmah ostavi svoju suprugu.

Suprug, koji je očigledno imao odličnu moć zapažnja je vidio da ustvari na podu ima jedan detalj koji je supruzi promakao, a zbog toga su se odmah poslije ove situacije i razveli. Da li je ovo bio pokušaj ljubavnika da ovu ženu dobije samo za sebe ili zaista samo slučajnost, vjerovatno nikada nećemo ni saznati niti je toliko bitno za priču.  

Komentari