Notes160x600
Rollup
Ovo je konačno saopštenje Jelene Karleuše: Odlučila je da od ovog dana svaka komunikacija među njima prestaje (Foto)

Ovo je konačno saopštenje Jelene Karleuše: Odlučila je da od ovog dana svaka komunikacija među njima prestaje (Foto)

Već sedmicama se afera oko Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše ne smiruje, a upravo je ta činjenica natjerala Jelenu da donese sljedeću odluku.

Naime, nakon što se pjevačica vratila iz Kine, gdje je posjetila svog supruga, fudbalera Duška Tošića, jasno je dala svim medijima na znanje da nije zainteresirana ni za kakav vid komunikacije s njima. To je svima bilo jasno čak i nakon što se pojavila na snimanju emisije Zvezde Granda, a čini se kako je bilo neophodno da to naglasi i njen PR tim.

Na njenom službenom profilu na društvenoj mreži Facebook, objavljeno je konačno saopštenje što se tiče daljih odnosa sa medijima, a u nastavku možete da pročitate šta je sve tu naglašeno.

PR služba je postavila ovu objavu zbog toga što su mediji u posljednjih nekoliko dana izmišljali brojne novosti o izjavama Jelene Karleuše, koje se nikad nisu desile, te su na taj način pokušavali da unište njenu javnu sliku koju je godinama gradila. Nisu imali sažaljenja ni prema Jeleninim kćerkama, čiji će život obilježiti ovaj skandal.

Ipak, Jelena je još jednom pokazala svoju hrabrost i borbenost, a počela se ponovo pojavljivati i u javnosti. Nedavno se tako, u jeku skandala pojavila sa kćerkama u samoposluzi, što je mnoge iznenadilo. Na ovaj način im je dala do znanja da neće dopustiti zlonamjernicima da unište njen život, te da joj više nije ni stalo do toga šta drugi misle, dokle god zna da ima podršku svoje porodice i svog supruga, koji je uz nju sve ovo vrijeme.

Komentari