Notes160x600
Rollup
Ove žene izgledaju 20 godina mlađe: Pogledajte zašto!

Ove žene izgledaju 20 godina mlađe: Pogledajte zašto!

Poznato je da žene iz Koreje odišu prirodnom ljepotom i zdravom i njegovanom kožom. Također i muškarci vode posebnu brigu o sebi, koristeći posebne preparate za njegu tijela i očuvanja kože.

Kako bi zadržali kožu svježom, zdravom i dehidriranom nanose hidratantne kreme odmah poslije tuširanja. Na taj način pore su otvorene, a tada se krema brže upija.

Masaža vrelim peškirima je više nego funkcionalna, za održavanje prirodne I očuvane ljepote lica.  Peškir se pokvasi vodom i stavlja se na lice, tada se radi lagana masaža. Nakon 15 minuta peškir se ostavlja, a na lice se nanose hranjiva ulja. Ovaj proces ubrzava cirkulaciju, otvara pore I na taj način pomaže koži da diše.

Pjena za brijanje protiv akni se pokazala kao savršen lijek. Biraju pjenu za isključivo osjetljivu kožu. Pjena se nanosi na očišćeno lice, blagom masažom po licu, zatim poslije 15 minuta isperu lice. Taj postupak ponavljaju jednom do dva puta sedmično. Pjene za brijanje imaju antiseptičko sredstvo zbog čega je najboje rješenje protiv bubuljica i akni.

Komentari