Notes160x600
Rollup
Ovako se provodi Zdravko Čolić : PRIVATNI život krije od javnosti

Ovako se provodi Zdravko Čolić : PRIVATNI život krije od javnosti

Kako je život estradnih umjetnika izložen javnosti i većina publike ima pristup informacijama njihovim privatnim života, jako je teško održavati balans između toga i dati što manje informacija o tome kako provode slobodno vrijeme.

Postoji i druga strana pjevača koji uspijevaju da sakriju sve informacije iz svog privatnog života, te publika i fanovi imaju uvid samo u njihov poslovni život i njihov rad u tome.

Javnosti je on poznat kao neko ko iza sebe ima ogromnu karijeru, hitove koji se pjevaju i dan danas i pjesme koje ne blijede, ali i po tome što je jedna od najvećih zvijezda sa prostora Balkana.

Također, Zdravko Čolić je poznato i po tome što svoj privatni život krije od očiju javnosti kao zmija noge i slabo koji detalj iz njegovog života je poznat ostalima.

Međutim baš iz tog razloga javnost i publika ga jako vole, jer se uspoređuju s njim jer zbog svog normalnog ponašanja predstavljen je ”kao sav normalan svijet”.

Zbog tog ponašanja uopšte nije poznato a ni viđeno kako se pjevač odmara ili uživa na nekim destinacijama do sada, te su njegovi fanovi bili jako iznenađeni kada je on objavio sliku sa odmora.

Naime pjevač se uslikao kako odmara u popodnevnoj šetnji pred koncert koji priprema, a dobio je mnogo pozitivnih komentara gdje su i dodali da nisu navikli da ga vide u tom izdanju.

Kao opis fotografije je stavio ” Pozdrav iz Stockholma ! Spremni za večerašnji koncert”.

 

Komentari