Notes160x600
Rollup
Ovako izgleda Brenina vila u Majamiju vrijedna milion eura

Ovako izgleda Brenina vila u Majamiju vrijedna milion eura

Važila je za najveću pjevačicu svih vremena počevši od Jugoslavije pa do danas,a za njom su mnogi uzdisali. Tada kao djevojčurak je prošla kroz mnogo toga a danas čak ima i vilu u Americi.

Lepa Brena prkosi godinama i ima potpuno sve, a pored toga što živi u velikoj vili u Beogradu sa mužem Bobom i svojim sinovima, ona također posjeduje i veliku luksuznu vilu u Majamiju.

Vila vrijedi sigurno oko milion eura a udaljena je hiljadama kilometara od srpske prijestonice gdje Brena može da se odmori od svih medija.

Vila sadrži više od 400 kvadratnih metara i smještena je uz samu obalu Majamija,a Brena za nju potroši oko dvije hiljade eura mjesečno.

Možda i jedna od prednosti ove vile je što su njene komšije skoro sve poznate ličnosti, krenuvši od sportista glumaca pa do najvećih zvijezda u različitim branšama.

Brenina luksuzna kuća pored svih pogodnosti ipak je doživjela snažan udar kada je uragan Irma pogodio i napravio ogromnu štetu na istoj.

Pjevačica nije htjela u medijima da kaže koliko tačno štetu je nanio uragan ali je istakla kako je uragan odnio koš i da je šteta jako brzo sanirana.

Nakon uređenja Brena ponovo može da uživa u svojoj luksuznoj vili koja je smještena na jednom od najljepših mjesta na svijetu.

Komentari