Notes160x600
Rollup
Ovaj recept je najveći neprijatelj celulita: Potrebna su vam samo dva sastojka, a svi će primjetiti razliku

Ovaj recept je najveći neprijatelj celulita: Potrebna su vam samo dva sastojka, a svi će primjetiti razliku

U danasnjem vremenu zbog nase nezdrave ishrane, brzog tempa zivota, svaka druga zena se bori sa celulitom.

Mnoge od njih se odlucuju na skupocjene tretmane, a neke idu i na hiruske tretmane, koji možda jesu efikasni, ali morate biti spremni na to da ćete i itekako da platite za iste. No medjutim, u današnjem članku vam donosimo jedno alternativno rješenje koje praktikuje na hiljade žena širom svijet, a koje je većinu njih oduševilo rezultatima koje su im imale da ponude.

Mjesavina ova dva sastojka, koji su jeftini sami po sebi, daje zavidne rezultate i postaje najjači neprijatelj celulita. Ovaj recept za celulit sastoji se od nekoliko koraka. Prvi od njih je da pomijesamo cetvrtinu solje losiona za tijelo sa jednom kasikom jabukovog sirceta. Na dio tijela koji zelimo tretirati, prvo cemo staviti peskir sa prethodno pokvasenom hladnom vodom i ostaviti ga da stoji nekoliko minuta.

Nakon toga, peskir cemo skloniti, a vatom nanijeti mjesavinu sa sircetom. Nekoliko minuta cemo utrljavati sirce, a onda zamotati taj dio providnom folijom. Da bi imali dosta brze rezultate, a istovremeno i efektne ovo je potrebno ponavljati makar 3 puta sedmicno.

Brzina nestajanja celulita ce se poboljsati ako u svakodnevnicu uvedemo i neku fizičku aktivnost, što mnogi zanemaruju iako su svjesni da je to od krucijalnog značaja za blagostanje i dobrobit našeg organizma. Ipak, ovaj tretman vas neće ništa koštati, pa vam preporučujemo da ga isprobate i to uskoro, kako biste do ljeta imali tijelo spremno za plažu i za sve izazove kojih ste vi željni.

Komentari