Notes160x600
Rollup
Ovaj napitak će da istopi masne naslage preko noći: Uveče ga popijte, a već ujutru ćete se probuditi sa manje kilograma

Ovaj napitak će da istopi masne naslage preko noći: Uveče ga popijte, a već ujutru ćete se probuditi sa manje kilograma

Ono što čini ovaj napitak tako posebnim i jedinstvenim, jeste što ćete od njega prvenstveno imati manje problema sa nesanicom, a osim toga će on preko noći da istopi svu hranu koja deblja vaše tijelo.

Naime, riječ je o receptu koji će vam pomoći da očistite svoj organizam, to jeste da izbacite sve otrove koji prave štetu u vašem tijelu i svakodnevno utječu na vaše raspoloženje i energiju. Sastojci će da neutrališu brojne toksine kojih nismo ni svjesni, a onda će vaš organizam da bude u potpunosti preporođen i odmoran. Također, mnogi ljudi konzumiraju ovaj napitak u slučaju ako imaju problema sa kardiovaskularnim bolestima, dijabetesom ili čak sa visokim krvnim tlakom.

Sastojci

  • Limun
  • Pola litre vode
  • Jedna šaka peršuna
  • Mala kašika jabukovog sirćeta
  • Mala kašika naribanog đumbira
  • Mala kašika cimeta u prahu

Priprema

Riječ je o jednostavnom receptu, pa tako sve što treba da uradite jeste da prethodno navedene sastojke stavite u blender i da ih dobro izmiksate, dok se ne sjedine i vaš napitak je spreman.

Većina napitak pije svaku noć prije odlska u krevet, a to će vam pomoći da se ujutru osjećate mnogo svježije nego što je to dosad bio slučaj, a uz to ćete ubrzo da primjetite i pozitivne promjene koje će da pokaže vaša vaga. Riječ je o zdravom napitku, koji nema štetnih posljedica po vaš organizam, a samo možete postići da se osjećate bolje i da razvijete svoj imunološki sistem, što je od velikog značaja u zimskim danima, kada vlada sezona prehlada i gripe.

Komentari