Notes160x600
Rollup
Ova slika je sve otkrila: Karleuša je iskorištavala i majku da se vidi sa Vranješom (Foto)

Ova slika je sve otkrila: Karleuša je iskorištavala i majku da se vidi sa Vranješom (Foto)

Jelena se na sve načine trudi da demantuje poruke, slike i snimke sa Ognjenom Vranješom, no međutim svaki dan izlazi po jedan detalj ove afere koja je proglašena za aferu godine koja je tek stigla. Svi su se pitali kako je Jelena uopste mogla da opravda svoj odlazak u Atinu, no međutim sada nam je svima jasno da je ona tada isla sa svojom majkom Divnom.

Na Instagramu se mogu naći njihove fotogradije iz Akropolja. Jelena je pokušala da se na Ognjenove optužbe odbrani snimkom tvrdeći da je bila sama i da je sve losa fotomontaza i da je neistina da je dolazila kod njega jer je on u to vrijeme zivio u Atini zbog poslovnih obaveza.

Divna se skoro obratila medijima i zamolila da napokon puste njenu kćerku Jelenu na miru i da će vrijeme najbolje pokazati kako je sve to velika laz. Zamolila je da se okrenu zanimljivijim temama kao što je  trenutno Putin. U tom svom obraćanju dodala je kako Jelenu voli najviše na svijetu, te je bez ikakve sumnje da njenu majčinsku ljubav nikad nikakvi medijski naslovi i glasine ne bi mogle da naruše ili da upropaste.

O ovom skandalu će se pisati još dugo vremena, a svi se pitaju koliko će dugo još to trpiti Jelenin suprug, Duško Tošić, ali i supruga bosanskohercegovačkog fudbalera, sa kojom Ognjen ima i kćerku. Njih dvoje su već jednom bili pred razvodom, tako da ne bi bilo veliko iznenađenje da ga ovaj put zaista i napusti poslije svega što joj je priredio.

Komentari