Notes160x600
Rollup
Otputovala je sinoć kod Duška, a sada je objavila i fotografiju iz Dubaija: I one su im se pridružile

Otputovala je sinoć kod Duška, a sada je objavila i fotografiju iz Dubaija: I one su im se pridružile

Nakon što je za vikend nastupala u Holandiji, gdje je u potpunosti oduševila svoje fanove, Jelena Karleuša je zajedno sa svojim suprugom otputovala na zaslužen odmor.

Naime, fudbaler je prije nekoliko dana otputovao u Dubai, a iako su mediji odmah to prenijeli kao znak da stvari u životu ovog para još uvijek ne funkcionišu kako treba nakon nedavnog skandala, Duško je ubrzo sačekao da stignu njihove kćerke Nika i Atina, a sada im se pridružila i Jelena, koja je prvo morala da završi sve obaveze i da održi nastupe koji su odavno bili zakazani.

Očigledno su se Duško i Jelena složili da im je neophodan od haosa koji je imao za cilj da uništi njihovu porodicu i odnos između bračnog para, ali to se ipak nije dogodilo. Ako je suditi po fotografijama koje je Jelena objavila na svom Instagram profilu, gdje Duško pozira naspram nje sa njihovim kćerkama, svi se drže zajedno i vlada opuštena atmosfera.

Osim što je Karleuša dobila dodatnu medijsku pozornost zbog skandala sa Ognjenom Vranješom, u sklopu MAC večeri je predstavila i svoju novu pjesmu, koja je iz dana u dan sve popularnija među njenim fanovima, pa se očekuje da će postati pravi hit.

Na ovaj način su mediji dodatno olakšali posao Karleuši, a i pružili joj dodatnu zaradu. Komentari na društvenim mrežama na račun pjesme su brojni, ali većina dijeli oduševljenje i nadaju se da će vidjeti još novih projekata od strane Karleuše i njenog sadašnjeg tima u toku godine koja je tek pred nama.  

Komentari