Notes160x600
Rollup
Otkriveni detalji promjena u sledećoj sezoni ”Zvezda Granda”

Otkriveni detalji promjena u sledećoj sezoni ”Zvezda Granda”

Najgledaniji TV show program danas je definitivno ”Zvezde Granda” koje je pokrenuo i prvi čovjek Granda Saša Popović.

Međutim kako se koja sezona odvija, tako i važe neka nova pravila,a sada 13 serijal takmičenja koji počinje i na jesen dobio je novo pravilo.

Naime, takmičari koji budu dogurali do petog kruga, tačnije ukoliko se plasiraju u peti krug imat će priliku da potpiše ugovor sa ”Grandom”.

”Veliki broj pjevača su iznjedrile jer se toliko dugo emituju ”Zvezde Granda” a od tih su mnogi najtraženiji postali i došlo je do prezasićenja”- kaže Saša

Upravo iz tog razloga njegova produkcija bila je prinuđena da promijena neka od pravila koja su do sada važila.

Svima dobro poznati i članovi žirija Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac i Aca Lukas na čelu sa Sašom Popovićem i Snežanom Đurišić će i naredne sezone zajedno sa tajanstvenom osobom biti i naredne sezone.

Trenutno vrijede sljedeća pravila: Kako bi u sljedeći krug prošao kandidati, potrebno je da od stručnog žirija dobije svih 7 ‘da’ a ako se dogodi da nijedan glas ne dobije, on iz takmičenja ispada automatski.

Kako bi u baraž išao takmičar, treba najmanje dva crvena tastera osvojiti, a produkcijski žiri može tokom emisije iskoristiti taster ‘da’ pet puta i donijeti konačnu odluku da li će takmičar u sljedeći krug proći.

Komentari