Notes160x600
Rollup
Otkrili su zbog čega je Duško izbrisao Jelenu sa društvenih mreža: Nije zbog razvoda, nego je ovo tražila od njega, a on se razbijesnio

Otkrili su zbog čega je Duško izbrisao Jelenu sa društvenih mreža: Nije zbog razvoda, nego je ovo tražila od njega, a on se razbijesnio

Jelena Karleuša, kao jedna od najpoznatijih pjevačica na estradi, stalno pažnju medija privlači sa svojim privatnim životom, koji je u proteklih nekoliko mjeseci bio zaista buran, a ne može se reći da je pjevačica uživala u tome.

Naime, prvo se početkom godine dogodio skandal sa Ognjenom Vranješom, sa kojim je Jelena navodno duže vremena bila u aferi, da bi on objavio eksplicitne fotografije koje je pjevačica navodno razmjenjivala s njim i na taj način je javno osramotio. Ipak, i njen suprug je trpio posljedice toga svega, pa nije bilo veliko čudo kada su počele kružiti glasine o razvodu.

Nakon toga je Jelena izgubila svoju majku, a njen suprug se vratio iz Kine kako bi joj pružio podršku i kako bi se brinuo o njihovim kćerkama dok se Jelena ne oporavi. Sada kada su i to preživjeli, ponovo se pojavljuju razne priče.

Iako je Jelena na svojim društvenim mrežama objavila da su glasine o razvodu obična izmišljotina, svi su primjetili da je Duško prestao da prati svoju suprugu na Instagramu. Svi se pitaju zbog čega je to uradio, a  neki izvori tvrde da je on zapravo odbio Jelenin zahtjev da objavi sliku sa njenom pokojnom majkom, zbog čega je ona jako burno reagovala.

Tada joj je on poručio da nikad neće biti njena marioneta za medije, te da ne želi da ima ikakve veze s tim, pa je ubrzo poslije toga otpratio svoju suprugu sa društvenih mreža, što su svi komentarisali, osim naravno Jelene i Duška, koji se nisu oglašavali poslije svega što se izdešavalo.

Komentari