Notes160x600
Rollup
Osuđen zbog nasilja nad Natašom Bekvalac: Luka Lazukić dobio kaznu za krivično djelo nasilje u porodici (Foto)

Osuđen zbog nasilja nad Natašom Bekvalac: Luka Lazukić dobio kaznu za krivično djelo nasilje u porodici (Foto)

Nakon što je prošle godine u aprilu pretukao svoju suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac, Luka Lazukić konačno je dobio svoju kaznu za krivično djelo nasilje u porodici, pa je osuđen na 3 godine uslovno.

Nataša je prije godinu dana proživjela pravi pakao kada je dobila batine od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića, nakon čega je počela dobijati i telefonske pozive od ljudi kojima Lazukić duguje pare, a koje su htjeli da naplate upravo od pjevačice jer do Lazukića nisu mogli da dođu.

Nataša je bila zabrinuta za svoju sigurnost, pa je osim nasilja koje je pretrpila, bila i nasamarena od strane muškarca kojeg je voljela, a čak je i od njegovih prijatelja dobijala prijetnje i to ispred Centra za socijalno rad kad je predavala svoju kćerku.

Nakon razvoda od Luke Lazukića i podnešene krivične prijave zbog nasilja u porodici, Nataša se polako oporavila od stresnog perioda u životu, pa joj je i ova presuda vjerovatno bila od značaja.Nataša Bekvalac se 1998. godine na ljetovanju zaljubila u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića. Otišla je od kuće i počela je da živi sa njim u Podgorici. Otac Dragoljub ju je ubijedio da se vrati u rodni grad, a pjevačica je kasnije shvatila da je ovo uradila, ne iz ljubavi, već iz bunta prema strogim roditeljima.Iza sebe ima tri braka koja su neslavno završila, prvi sa Danilom Ikodinovićem koji je trajao od 2006. Go 2011. godine, drugi sa Ljubomirom Ivanovićem koji je potrajao dvije godine I treći sa  Lukom Lazukićem koji je trajao vrlo kratko a završio se nasiljem.

Komentari