Notes160x600
Rollup
Ostavila ga je u domu za nezbrinutu djecu kad je imao samo nekoliko mjeseci: On je sin od Ane Bekute, a sa svojim ocem ne komunicira (Foto)

Ostavila ga je u domu za nezbrinutu djecu kad je imao samo nekoliko mjeseci: On je sin od Ane Bekute, a sa svojim ocem ne komunicira (Foto)

Većina publike je upoznata s činjenicom da je popularna pjevačica Ana Bekuta, kada je imala samo 17 godina, bila prisiljena da ostavi svog sina Igora u Domu za nezbrinutu djecu.

Igora Polića je pjevačica rodila 1976. godine, dok je bila još uvijek tinejdžerka, ali joj to Igor nikad nije zamjerio, što ga je ostavila kad je imao samo nekoliko mjeseci. U više navrata je Ana naglasila da je bila prinuđena da živi bez svog djeteta, a to je Igor oduvijek znao, pa nije ostao sa nekim strašnim posljedicama kako je Ana to kasnije sve nadoknadila što je mogla u njegovom životu.

Igor je priznao da shvata da je to zakon nalagao u to doba, te da ne može zamjerati svojoj majci, ali da ipak, sa ocem nije u kontaktu, iako ima sve informacije o njemu. Ona je dolazila da ga vidi svakog vikenda, a to je bilo ono za što je i živjela u tom teškom periodu svog života, kada su brojni tereti bili samo na njenim leđima.

Kada su novinari jednom prilikom upitali Anu zbog čega se jedino kaje, ona je istakla da joj je žao što nije rodila još jedno dijete, ali da ništa drugo, osim toga u svom životu ne bi mijenjala, jer vjerovatno u drugim okolnostima ni ona ne bi bila takva žena kakva danas jeste.

Riječ je o jednoj od najuspješnijih i najtraženijih pjevačica u regionu, koju svi smatraju jednom nevjerovatnom damom koja je uspjela da se svojim talentom probije na sami vrh, gdje drži svoje mjesto već godinama.

Komentari