Notes160x600
Rollup
Osramoćena supruga iz Zenice podijelila svoju ispovijest: Njen muž je godinama išao na masažu kod nekog Vanje jednom sedmično

Osramoćena supruga iz Zenice podijelila svoju ispovijest: Njen muž je godinama išao na masažu kod nekog Vanje jednom sedmično

U današnjem članku vam donosimo priču iz bračnog života jednog para, koja će vas sigurno nasmijati do suza, ali i naučiti bitnu lekciju.

Naime, svaki brak je poseban, te ne postoji kalup po kojem možete odrediti da li je neki brak kvalitetniji od drugog, ali ako ste vi sretni promjenama u odnosu na period kad ste bili s vašim partnerom u vezi, onda nemate razloga da preispitujete nečiju ljubav i vjernost, kako samo možete na taj način da pogoršate situaciju i svoj život.

Nešto slično se dogodilo supruzi, koja je svoju priču podijelila na popularnom sajtu Ispovesti, a privukla je veliku pažnju. Ona je otkrila da godinama njen suprug jednom sedmično ide na masažu kod nekog Vanje, a kako jedan dan nije mogao da ih dobije na telefon, zamolio je suprugu da mu ona zakaže termin. Kako se nalazila u blizini, odlučila je da ode lično, a onda je na recepciji ugledala zgodnu plavušu na čijem džepu uniforme piše Vanja.

U afektu, kako se naprosto šokirala, odlučila je da uzme isti tretman kao i njen suprug, kako bi sama saznala kakve to fantastične ruke ima ta Vanja. Za dva dana je došla na masažu, a osjećala se užasno kada je ušao Vanja, koji je imao sto kila i koji je bio istetoviran kao da je iz zatvora izašao.

Naučila je lekciju nakon sportske masaže koju joj je Vanja uradio, a svima je poručila da kada pored sebe imaju čovjeka koji ih 15 godina budi poljupcima, da ne sumnjaju u njegovu odanost, nego da se bolje udare čekićem po prstima.

Komentari