Notes160x600
Rollup
Osjetila je neobičan bol u želucu na dan svog vjenčanja: Mlada je mislila da je to zbog nervoze, a onda je sve krenulo nizbrdo u njenom životu (Foto)

Osjetila je neobičan bol u želucu na dan svog vjenčanja: Mlada je mislila da je to zbog nervoze, a onda je sve krenulo nizbrdo u njenom životu (Foto)

Svaki par želi da svoje vjenčanje pamte kao najsretniji dan u svom životu, a zaista je velika tragedija kada nešto taj dan pokvari, te ako stvari ipak ne prođu kako treba.

Kako god, ponekad sudbina ima drugačije planove za nas, a mi ih ne možemo promijeniti sve dok nam se isti ne dogode. Ono što možemo učiniti jeste da se u životu trudimo da smo u svakoj situaciji zahvalni na onome što imamo, a što smo vrlo lako mogli propustiti ili izgubiti. Poslije priče koju vam donosimo u današnjem članku će vas sigurno potaći na razmišljanje.

Jill Haddad Hokins se na dan svog vjenčanja probula osjećajući se sretno i ushićeno, a kada ju je želudac počeo mučiti, pripisivala je to tremi koju svi navodno osjete na ovaj bitan dan. Kako god, kasnije se ispostavilo da te bolove nije smjela zanemariti, kako joj su kao tinejdžerki doktori dijagnostikovali hroničnu bolest debelog crijeva.

Ipak, ona je bila previše okupirana sve što je bilo planirano za taj dan, pa je na to i zaboravila. Ceremonija je protekla savršeno, svi su se dobro zabavljali, a onda je došlo vrijeme i za slikanje. Samo nekoliko trenutaka nakon što je fotograf uslikao mladence sa njihovim prijateljima, Jill je izgubila svijest.

Naime, nakon što su napravili tu grupnu fotografiju, Jill se srušila na zemlju i odmah su se prebacili u bolnicu, gdje su potvrdili da se bolest vratila i gdje je morala odmah da ide na operaciju. I danas se bori sa tom bolešću, ali i dalje je uporna u namjeri da se oporavi.

Komentari