Notes160x600
Rollup
Oprez za sve građane: Nikako nemojte konzumirati ovaj proizvod, povučen je iz prodaje!

Oprez za sve građane: Nikako nemojte konzumirati ovaj proizvod, povučen je iz prodaje!

Svi potrošači treba da budu na oprezu prilikom kupovanja namirnica za ishranu. Agencija za sigurnost hrane u Bosni i Hercegovini je obaviještena da je u BiH isporučen proizvod koji može biti veoma štetan i koban za ljudsko zdravlje.

Naime, utvrđeno je prisustvo metala u proizvodu. Radi se o nasjeckanom origanu ( mažuran). Naziv proizvoda je kao na oznaci Majoran, gerebelt. Radi se o pakiranju od jednog kilograma.

Agencija za za zaštitu sigurnosti i interesa potrošača , svu potrebnu dokumentaciju dostavila je na dalje postupanje nadležnim inspekcijskim organima, koji će dati sve od sebe da do kraja ispitaju ovaj proizvod koji potrošači redovno kupuju. Zbog ovog slučaja podigla se velika panika među potrošačima.

Nipošto nemojte konzumirati ovaj proizvod, jer zbog svih sumnji i ispitivanja, u korist zaštite sigurnosti građana povučen je iz prodaje. Budite na oprezu prilikom kupovine, dobro pročitajte sve što piše sitnim slovima. Ovu vijest svakako podijelite sa prijateljima, komšijama, i sačuvajte I njihovo zdravlje.

Komentari