Notes160x600
Rollup
Operisala se pa danas izgleda OVAKO : Nadežda Biljić nije ličila na sebe DANAS

Operisala se pa danas izgleda OVAKO : Nadežda Biljić nije ličila na sebe DANAS

U Zadruzi je proglašena kao neko ko misli da sve zna a zapravo nema pojma, a i povezuju je sa Banetom Čolakom kao i Mikijem Đuričićem,a imala je i više sukoba sa ukućanima.

Naime radi se o Nadeždi Biljić koja je bila nekadašnja učesnica Zvezda Granda, a proslavila se kao Pinkova Zvezda pa je ušla u rijaliti program Zasruga radi dodatnog promovisanja.

 

Pošto su mnogi polemisali o tome kako se Nadežda dosta promijenila od svog pojavljivanja na Zvezdama Granda i da nikako ne liči na sebe, te su posumnjali da je možda uradila i neke korekcije na sebi.

Nadežda je odlučila da prizna sve kada je u pitanju njen izgled, pa je rekla kako se podvrgla estetskim operacijama jer nije bila zadovoljna kako je izgledala.

”Nisam bila zadovoljna grudima jer mi nijedna haljina nije stajala lijepo, pa sam ugradila silikone,a iako su mi svi govorili da ne treba da operišem uši ja sam smatrala da treba pa sam i njih operisala”- rekla je Nadežda

Ona je dodala kako sve odluke u životu inače donosi sama pa je tako i odluke o svojim estetskim operacijama donijela sama.

Ona je nekada bila i plavuša a za Grand produkciju je snimila i pjesmu ”Ljubavnica”

Komentari