Notes160x600
Rollup
ONA je ušla u Zadrugu i obradovala sve ukućane onim što je donijela

ONA je ušla u Zadrugu i obradovala sve ukućane onim što je donijela

Jedan od najvećih problema zbog kojeg se zadrugari često svađaju jeste i nestašica hrane, glad, i manjak budžeta za kupovinu iste jer zbog kazni koje dobijaju nemaju dovoljno novca.

Naime kako je uslijedilo lijepo vrijeme zadrugarima je otvoren bazen te su se svi obradovali zbog toga, posebno su se obradovali lijepom vremenu.

Zadrugari su se sunčajući pored bazena totalno opustili pa im je baš u tom trenutku na vrata ušla neočekivana gošća koja im je unijelo nešto što ih je sve iznenadilo.

Ova gošća je u  Zadrugu ugurala puna kolica bureka sa mesom i sa sirom, a zadrugari su ostali bez teksta i nisu mogli da vjeruju da im se to dešava.

Istog trenutka svi ukućani su se okupili oko nje i kupili sve što su mogli jer rijetko da dobijaju ovakvu priliku da imaju ovakav ručak i doručak.

Bilo je i onih koji su pokušavali na razne načine doći do bureka, pa je tako Filip Đukić insistirao na tome da uzme jedan burek kako on kaže ”na crtu” međutim to mu i nije baš pošlo za rukom.

Da postoje i oni koji se brinu za svoje najmilije za Andrijanu Radonjić koja je trenutno u vezi sa Đeksonom njen otac Duško koji je također učesnik Zadruge naručio je za nju burek.

Ona je također ponudila svog oca i njegovu djevojku Zoricu Marković te insistirala na tome da ga podijeli sa njima, međutim iz nepoznatih razloga oni nisu bili raspoloženi za takvu vrstu hrane za prvi obrok.

Kako je to izgledalo pogledajte ispod

 

 

 

Komentari