Notes160x600
Rollup
ONA JE NJEGOVA KRALJICA: NEĆETE VJEROVATI GDJE JE DŽUMHUR ODVEO SVOJU DJEVOJKU!

ONA JE NJEGOVA KRALJICA: NEĆETE VJEROVATI GDJE JE DŽUMHUR ODVEO SVOJU DJEVOJKU!

Već odavno je poznato kako su najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i poznate srbijanska manekenka Dejana Živković u vezi i da su jako zaljubljeni.

O tome svjedoče i brojne fotografije koje zaljubljeni par objavljuje na svojim instagram profilima. Očito je Džumhur jako zaljubljen što se može vidjeti po njegovim mnogobrojnim gestovima ljubavi koje je upriličio i poklonio svojoj djevojci.

Posljednji u nizu jeste putovanje na koje je Džumhur odveo Dejanu, a zaljubljeni par se skrasio u Meksiku, gdje se nalaze na krstarenju. Sudeći prema njihovom osmijehu i očito dobrom raspoloženju, super  se provode.

O tome koliko ova veza pozitivno djeluje na našeg tenisera govore i rezultati koje ostvaruje u posljednje vrijeme, a sa pobjedama koje je ostvario, sve je bliže rankingu karijere na ATP listi.

Inače, Damir Džumhur se tenisom bavi od svojih najranijih dana, a Dejana je nastupala u emisiji „Prvi top model“, a da joj sportisti nisu strani govori i to da je prije Džumhura bila u vezi sa poznati fudbalerom iz Srbije Vladimirom Stojkovićem.

Komentari