Notes160x600
Rollup
Ona je bila ta koja je rasturila brak Nikole Rađen i Ane Kokić: U vezi su bili godinu dana, a ona se zaljubila (Foto)

Ona je bila ta koja je rasturila brak Nikole Rađen i Ane Kokić: U vezi su bili godinu dana, a ona se zaljubila (Foto)

Nedavno su pjevačica Ana Kokić I njen dosadašnji suprug svima koji ih poznaj priredili jedno neugodno iznenađenje kada su, zajedničkim saopštenjem za javnost Nikola Rađen i Ana Kokić  objavili da se razvode. Izazvali su dosta burnih reakcija i nagađanja sta se to moglo desiti da bude vrijedno toga da stave tačku na brak od deset godina I koji se svima činio idealnim.

Iako važe za par koji nikad nije iznosio prljavi ves i sitne svadje, dobro obavjesteni izvori su otkrili da je kraju njihove ljubavi doslo zbog prevare. Nikola je u Moskvi poceo da zivi sa jednom ruskom ljepoticom. Iako je Ana vec cula neke price, ona je ispocetka prelazila preko toga dok nije zatekla njene stvari u njegovom stanu prilikom nedavnog boravka u Rusiji. Tada je odlucila staviti tacku i svojim kcerkama na Bozic saopstiti odluku da se razvodi od njihovog tate.

Ana je vec jednom presla preko prevare, kad je proslavljeni vaterpolista imao aferu sa popularnom prestonickom go-go igračicom Gogom. Goga je to spominjala dok je bila u rijalitiju “Farma”. Rekla je kako je cak sve to trajalo i godinu dana, dok je on bio u braku s Anom. Opravdavala je tu vezu njenom zaljubljenoscu i kako mu nije mogla da odoli.

Ana nikad nije davala nikakvu vrstu izjave na ove njene navode iako se o tome pricalo na sav glas. Novo razočarenje koje joj je Nikola priredio sa Ruskinjom bila je samo kap u čaši pa je ona odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu i prestati ulagati napore da njihov brak opstane.

Komentari