Notes160x600
Rollup
On je balkanski kralj Roma: Ženio se sedam puta, vozi najskuplja kola na svijetu, a pjesme plaća i po 6.000 eura (Foto)

On je balkanski kralj Roma: Ženio se sedam puta, vozi najskuplja kola na svijetu, a pjesme plaća i po 6.000 eura (Foto)

Kraljem Roma mnogi smatraju Rojs Kinga, koji ima 59 godina, a kojeg su dugo vremena zvali Džipsi King. Njegov život, koji je galantan i luksuzan mnoge fascinira vež godinama, a on svoj novac isključivo troši hedonistički, na veselja i zabave, a mnogi pomisle da kad ovako rasipa svoje pare, da ih je sigurno lako i zaradio. Ipak, njegova strana priče je drugačija od onog što misli velika većina, a u današnjem članku vam donosimo njegovu ispovijest.

Ovaj najpoznatiji Rom na cijelom Balkanu se preselio u Rim prije 40 godina iz Splita, a sada, nakon što je stvorio svoju malu imperiju, sada itekako raskošno živi i uživa. Niko doduše ne zna njegovo pravo ime, koje mu je dato po rođenju, a zovu ga Rojs King, jer mu je omiljeni automobil rols-rojs, a Romi koji žive u svim dijelovima svijeta njega smatraju svojim kraljem.

Ono što je on otkrio o sebi jeste da je život proveo radeći sa automobilima, tačnije kupovao je i prodavao automobile sa velikom kubikažom. Tvrdi da, iako većina ima drugačije mišljenje, da nikad u životu nije radio protiv zakona, te da je sve stekao legalnim putem. Tek u poznim godinama može da živi ovako, a tu šansu ne planira da protraći jer se mučio cijelog života.

Rojs King na svojim društvenim mrežama često sa brojnim pratiteljima dijeli trenutke iz svog života, a na njegovim klipovima možete da vidite provode u brojnim kazinima širom svijeta, iako je priznao da je on davno prestao da se kocka, kad je shvatio da je novac dragocjen.

Komentari