Notes160x600
Rollup
Omiljena srbijanska voditeljica svodnica: Danju porodična žena, a uveče makro – Foto

Omiljena srbijanska voditeljica svodnica: Danju porodična žena, a uveče makro – Foto

Poznata voditeljica iz Srbije koja je dugo bila urednica jedne emisije na nacionalnoj televiziji, ima navodno grupu “prijateljica” čija je svodnica.

Prema navodima anonimnog izvora: Na proslavi rođendana poznatog mladog srbijanskog fudbalera na Dorćolu prije nekoliko mjeseci, upravo ova voditeljica je na zabavu domaćinu donijela poklon koji neće zaboraviti dok živi.

Kako se radilo o privatnoj zabavi, na kojoj je prisustvovalo mnogo dobrosituiranih mladića starosti do trideset godina i većinom sportista, zabava je bila mirna i gosti su se lijepo provodili.

Međutim negdje oko ponoći, došla je ova poznata voditeljica, u društvu sa dvije starije gospođe, njene prijateljice, koje su odmah počele oblijetati oko prisutnih momaka, rekao je isti izvor.

Za razliku od njih, poznata voditeljica je sjedila sa strane pijuckajući svoje piće, obazrivo pazeći da li ju neko slučajno snima ili fotografiše, pošto bi tako svi saznali šta radi i čime se bavi, otkriva izvor za magazin VIP te dodaje da je oko dva sata nakon ponoći jedna od gospođa otišla u mrak sa nekim od gostiju.

Druga od voditeljičinih prijateljica otišla je u društvu znatno mlađeg mladića do toaleta. Vratili su se nakon nekih pola sata ponašajući se sasvim opušteno. Nije moglo da se ne primijeti da su oboje istovremeno bili u istom toaletu i svako je lako mogao predpostaviti šta su tamo radili. 

Nakon što su voditeljičine prijateljice završile “posao”, još neko vrijeme su se družile s gostima na zabavi nakon čega je voditeljica otišla do slavljenika, domaćina zabave, i tražila mu da plati jer je jedna od njenih pratilja imala intimni odnos u toaletu sa jednim od njegovih prijatelja.

– Domaćin je ovo pokušao izbjeći govoreći da njegov prijatelj nije imao ništa sa starijom gospođom, na što je voditeljica samouvjereno odgovorila da jeste bilo se*sa i da se to mora platiti. Domaćin se onda zajedno s voditeljicom sklonio malo u stranu i tamo joj dao novac. Izvor, koji je i sam bio gost na zabavi, nije mogao vidjeti o kojoj sumi je riječ ali predpostavlja da se ne radi o malom iznosu. I voditeljica i njene pratilje bile su vrhunski dotjerane od glave do pete i zato predpostavlja da im ni usluge nisu jeftine, rekao je izvor.

– Svima je bilo očigledno da poznata voditeljica sada radi i kao makro. Njen stalni, iako odlično plaćen posao očigledno joj nije bio dovoljan. Voditeljica inače važi za porodičnu ženu koja ima dijete i, kada su shvatili o kojoj javnoj ličnosti je riječ, svi su bili začuđeni što se ona ovako ponižava i bavi poslovima izvan zakona. A najžalosnije od svega je to što se ona bavi svođenjem svojih prijateljica, dodao je na kraju izvor.

Komentari