Notes160x600
Rollup
Od ove biljke će vam prirodno narasti grudi: Mnogi ni ne znaju da ovako djeluje

Od ove biljke će vam prirodno narasti grudi: Mnogi ni ne znaju da ovako djeluje

Veliki broj žena bi učinio baš sve da pronađe neki tajni sastojak koji bi njihove grudi mogao da učini većim, a u današnjem članku vam otkrivamo biljku koja bi vam baš u tome mogla da pomogne.

Naime, riječ je o piskavici, a sjeme ove biljke je navodno čudotvorno ako nastojite da izgubite višak kilograma i da na prirodan način povećate svoje grudi. Možda vam na prvu zvuči nevjerovatno, ali ova biljka, koja u sebi sadrži fitoestrogen utječe na rast dojki, kao i na zadržavanje vode u tkivu, a osim iz estetskih razloga, koriste je i dojilje.

Naime, ona podstiče proizvodnju mlijeka u dojkama, umiruje dojenčad, a snabdjeva ih željezom i još dodatno im pomaže da dobiju na težini. Mnoge žene konzumiraju piskavicu i nekoliko dana prije termina za porođaj, kako podstiče kontrakcije materice i na taj način olakšava sam čin rađanja. Mlađe djevojke koriste koriste sjeme za blaže tegobe u PMS-u, a osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce.

Kod pripadnika muškog spola, utječe na polnu poć, te im pomaže pri liječenju brojnih problema koji se tiču njihovog reproduktivnog sistema. Za ljekovita svojstva ove biljke se odavno zna, te su je koristili čak i stari Egipćani u mnoge svrhe.

Priprema

U dva decilitra hladne vode stavite dvije male kašike sjemenki, a zatim ih ostavite da poklopljene odstoje 20 minuta uz povremeno miješanje. Napitak treba da pijete u malim gutljajima, a također će djelovati i kao laksativ, te će vam poboljšati vašu probavu ako je redovno konzumirate.

Komentari