Notes160x600
Rollup
Od njegovih miliona neće dobiti ni centa, ali novcem je ne može ucijeniti: Ovo je suma koju Karleuša zarađuje na svakom nastupu

Od njegovih miliona neće dobiti ni centa, ali novcem je ne može ucijeniti: Ovo je suma koju Karleuša zarađuje na svakom nastupu

Brak Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića već je sedmicama na staklenim nogama, a neki izvori tvrde da se nalaze pred rastavom.

Naime, nakon skandala koji su napravili mediji kada su objavili eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, a koje je razmjenjivala dok je imala aferu sa Ognjenom Vranješom, svi su čekali da vide kako će na to da reaguje Jelenin suprug, Duško Tošić. On je postupio sasvim korektno, pružio joj je podršku, bez obzira na to u kakvu je situaciju njega dovela, ali mnogi se pitaju da li će joj on zaista preći preko ovoga.

Iako je Jelena odmah demantovala da je ona na tim slikama, bez ikakve sumnje je da je to unijelo nemir u njihove živote, a ako bi do razvoda došlo, Duško bi morao proći kroz mukotrpne procese podjele imovine, a tu je i starateljstvo nad dvije djevojčice, koje su centar svijeta i za Jelenu i za Duška. Zbog toga, ne bi bilo veliko čudo ako njih dvoje ostanu u braku, a da nastave dalje po pitanju ljubavnog života.

Mnogi su se zapitali da li Duško može ucijeniti Jelenu novcem, kako je ona navikla na skupe poklone od svog supruga, iako i sama itekako dobro zarađuje. Naime, za nastupe u Srbiji, Jelena naplati i do 15.000 eura, dok je u inostranstvu ta suma još viša, te po nastupu zaradi čak 25.000 eura.

S obzirom da pjevačica ima barem pet nastupa svakog mjeseca, nije finansijski ovisna o svom suprugu, te bez obzira na sve, nastavit će da živi lagodno, s njim ili bez njega.

Komentari