Notes160x600
Rollup
Obrukala si i sebe i nas, svi znaju da si ono ti na slikama: Posvađale se Snežana i Karleuša, Jelenina reakcija je sve zaprepastila

Obrukala si i sebe i nas, svi znaju da si ono ti na slikama: Posvađale se Snežana i Karleuša, Jelenina reakcija je sve zaprepastila

Mnogi su očekivali da se Jelena Karleuša poslije skandala o kojem već danima priča cijeli region uopšte više neće vraćati u Zvezde Granda, ali ona ih je ipak razočarala.

Nakon što je provela nekoliko dana skrivajući se u sigurnosti svog doma, pojavila se na snimanju, na kojem se navodno sukobila sa kolegicom Snežanom Đurišić, nakon što je Snežana pred svima spomenula skandal o kojem bruji javnost, na što je Jelena poprilično burno odreagovala.

Naime, kako prenosi svjedok za Blic.rs, sve je počelo onda kad je Snežana uzela sebi za pravo da pred svima upita Jelenu šta joj je trebalo da ima aferu sa Ognjenom Vranješom, bosanskohercegovačkim fudbalerom.

Jelena je prvo, navodno odgovorila staloženo da je u pitanju montaža, ali joj je Snežana neumoljivo poručila da svi znaju da nije, te da je uspjela itekako da obruka i sebe, ali i cijeli tim žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.To je za Jelenu bila kap koja je prelila čašu, te je odlučila da ne želi to da trpi, pa je poprilično burno reagovala i posvađala se sa Snežanom.

 Situaciju je smirio direktor Grand produkcije, Saša Popović, koji je ostatak žirija upozorio da o tome ne razgovora sa Karleušom, niti da spominju cijelu tu situaciju pred njom kako joj očigledno nije nimalo svejedno, a Snežana je odlučila da ignoriše Sašin savjet i napravila je pravi haos na snimanju, prenosi izvor. Iako je snimanje nastavljeno, očigledno je da su svi bili pod velikim pritiskom da situacija potpuno ne eskalira tog dana, otkrio je izvor.

Komentari