Notes160x600
Rollup
OBJESIT ĆU SE U SARAJEVU AKO NEKO ORGANIZUJE KONCERT NEKE STRANE ZVIJEZDE NA KOJEM ĆE BITI VIŠE OD 50.000 LJUDI!

OBJESIT ĆU SE U SARAJEVU AKO NEKO ORGANIZUJE KONCERT NEKE STRANE ZVIJEZDE NA KOJEM ĆE BITI VIŠE OD 50.000 LJUDI!

Dosta dugo se pričalo o tome kako će Rolling Stonesi, svjetski poznata grupa, ove godine nastupiti u Sarajevu. Međutim, od toga nema ništa. Organizator tog koncerta potvrdio je da Sarajevo neće biti na listi koncerata popularnog benda zato što ne ispunjava uslove koje zahtijeva bend.

Naime, razlog za otkazivanje koncerta je što Sarajevo nema stadion sa krovom ili dvoranu koja može primiti više od 50.000 ljudi.

Jedan od razloga otkazivanja koncerta Rolling Stonesa je taj što Sarajevo ne posjeduje stadion sa krovom, niti posjeduje dvoranu koja može da primi oko 50.000 ljudi.

Poznati organizator koncerata u našoj zemlji, Faruk Drina, tvrdi da bi ovaj koncert, da je održan na Koševu propao zato što ovdje nema publike za takav bend jer po njemu niko ne voli da sluša starce. On ističe da ni u kom slučaju nije moguće s finansijskog aspekta organizovati tako veliki koncert budući da je i sam pokušavao više puta da dovede neku svjetsku zvijezdu u Sarajevo, ali nije uspio zbog njihovih prevelikih zahtjeva.

Zbog toga je, u šali, rekao da će se on objesiti u Sarajevu ako iko uspije da organizuje koncert neke strane zvijezde na kojem će biti višeo d 50.000 ljudi.

Komentari