Notes160x600
Rollup
Obezbjeđenje reagovalo zbog napada trudnice : Prvo je gurnula a zatim…

Obezbjeđenje reagovalo zbog napada trudnice : Prvo je gurnula a zatim…

Naime raspodjela budžeta i ovonedjeljni spisak kupovine uvijek izazove neku pometnju kada je u pitanju hrana i svaki put najveći sukobi budu upravo zbog hrane.

Miljana Kulić je danas izazvala opšti haos sa Sanjom Stanković zbog hrane, a obezbjeđenje je moralo odmah do reaguje jer je došlo i do fizičkog obračuna.

Sanja je prvo uhvatila Miljanu za ruku i kako ona kaže uštipnula je,a potom je Kulićeva krenula da se brani.

U toj namjeri Đekson je pokušao da je smiri ali se ona uporno opirala i krenula prema spavaćoj sobi. Odmah na vratima spavaće sobe Miljana je gurnula Sanju na što je obezbjeđenje uletilo a i Matora za njima kako bi odbranila svoju djevojku.

Njih dvije su se međusobno svađale zbog hrane ali i jedna drugoj su htjele da bacaju stvari,dok su svi ostali zadrugari bili u šoku ali i pokušavali da smire situaciju.

Tokom svađe Lepi Mića je došao do Miljane kako bi je zamolio da ga posluša i da ne napravi neku glupost. Odogovorila mu je da ne želi da se smiri

”Ako ja trudna ne mogu da jedem, e pa neće ni oni.Neću da jedem makarone i te gluposti. Ona će mene da štipa i hvata za ruku”- govorila je Miljana iznervirana.

Matora je odmah izašla vani da joj objasne šta se zaista desilo i zbog čega je došlo do svega toga, a Miljana je rekla da se ona uopšte Sanji prva nije ni obratila.

Snimak svađe u nastavku

Komentari