Notes160x600
Rollup
Novom modnom kombinacijom je oduševila sve svoje fanove: Maya Berović ponovo dokazala da je jedna od najatraktivnijih pjevačica na sceni

Novom modnom kombinacijom je oduševila sve svoje fanove: Maya Berović ponovo dokazala da je jedna od najatraktivnijih pjevačica na sceni

U posljednje vrijeme, jedna od pjevačica koje su itekako postale popularne, posebno među mlađim generacijama je i Maya Berović, koja uživa u plodovima svog rada sa reperima Buba Corellijem i Jala Bratom.

Iako je na sceni prisutna već dugi niz godina, čini se kako su se upornost i rad tek sada isplatili za ovu pjevačicu, a u više navrata je dokazala da ne planira da dopusti da je tek tako lako zamijene na vrhu na koji se uspjela probiti. Nakon albuma koji je odlično prošao kod publike, održala je nevjerovatan solistički koncert, a zahvaljujući istom zakazala je i brojne nastupe širom regiona i Europe, pa tako nema puno slobodnog vremena ovih dana.

Stil Maye Berović je nerijetko predmet brojnih diskusija i polemika, te iako je očigledno malo ekstravagantan za naše prostore, morate se složiti da se ova pjevačica oblači kao brojne svjetske zvijezde, a posebno se potrudi da na sceni ne izgleda obično, te da pruži svaki put svojim fanovima spektakl koji neće tako lako zaboraviti.

Na svom Instagram profilu često podijeli fotografije outfita u kojima nastupa, a tako je nedavno privukla veliku pažnju svojih fanova nakon što je objavila sliku na kojoj pozira u kratkom šorčiću dok je preko cijelog tijela imala neku vrstu mreže, zbog koje je, po mišljenju većine, izgledala zaista atraktivno.

Pjevačica je već godinama udata i u sretnom je braku, ali godine na nju niste ostavile još traga, pa je po mišljenju mnogih upravo Maya Berović najzgodnija pjevačica na domaćoj sceni i u regionu. Da li se vi slažete?

Komentari