Notes160x600
Rollup
Njen muž se ponašao čudno tokom cijele trudnoće, a razlog je saznala čim se porodila: Ovo će do kraja života da je proganja

Njen muž se ponašao čudno tokom cijele trudnoće, a razlog je saznala čim se porodila: Ovo će do kraja života da je proganja

Većini žena trudnoća bi trebala da bude svakako jedan od najljepših perioda u životu. 

Ali uvijek postoji onaj izuzetak, kada realnost ima drugačije planove za nas. Tako je u Liverpulu, babica Džona Lamzden spavala s mužem od trudnice koju je trebala uskoro poroditi i donijeti time njihovu bebu na svijet.  Na početku kada je trudnica izjavila svom mužu šta ih očekuje bilo je sve savršeno i u najboljem redu. No kako je vrijeme odmicalo, njen suprug je postao dosta ravnodušan prema njoj.

Stalno je odlazio na službeni put, smisljao stalno nove izgovore da ne bude kući. Ona je očekivala da će on imati želju da ide na neki od pregleda i ultrazvuka, da čuje otkucaje I vidi pokrete bebe, ali on je i to odbijao, što je bio opravdani razlog da njegova supruga počne da sumnja da se nešto dešava u njegovom životu bez da ona zna za to. Vrhunac je doživjela kada je došlo vrijeme za porod, gdje je on na kraju odbio i da tome prisustvuje I time dao jasan znak da se nešto ozbiljno desilo.

Sam nije imao snage da kaže šta je u pitanju, no babica je samo nakon nekoliko sati porođaja i dolaska bebe na svijet rekla kako je imala aferu s njenim mužem, te da su zajedno bili sve vrijeme dok je ona bila trudna i uvjereno mislila da je on na sluzbenom putu. Babica je dobila otkaz zbog neprofesionalnosti, a razočarana supruga je svoju priču podijelila na društvenim mrežama, čisto kako bi se osvetila zbog svega što je proživjela zbog njih dvoje.

Komentari