Notes160x600
Rollup
Njegova supruga je krenula da pomiluje konje preko električne ograde: Snimak onog što se dogodilo je postao prava senzacija na internetu (Video)

Njegova supruga je krenula da pomiluje konje preko električne ograde: Snimak onog što se dogodilo je postao prava senzacija na internetu (Video)

Oni koji drže životinje i koji imaju velike farme danas se često odluče da postave električne ograde, koje ne ozljeđuju životinje, kako one poslije prvog puta nauče da ne prilaze istim, te da se drže u granicama imanja. Iako je to danas posve normalno i svi za to znaju, jedna žena je zaboravila da to postoji, pa se tako i nije baš veselo provela kad je krenula da pomiluje konje koji su se nalazili iza jedne takve ograde.

Cijelu situaciju je njen suprug snimao svojim mobitelom, a neko ga je usput upitao da li planira upozoriti svoju suprugu da je ograda električna, na što je on odgovorio da neće, očigledno znatiželjan da vidi kakva će biti njena reakcija. Uzbuđena jer je bila pored tako lijepih životinja, milovala je crnog konja kada je u jednom trenutku slučajno se cijelim tijelom naslonila na ogradu. Šta je poslije toga uslijedilo, pogledajte u videu koji vam donosimo u nastavku članka, a o kojem već danima svi govore. Evo o čemu se radi.

Iako su komentari bili brojni, većina ih se složila da su se baš nasmijali na ono što se dogodilo, mada je bilo i onih kojima se nije dopalo to što je suprug uradio svojoj partnerki, te da su posljedice mogle da budu mnogo gore.

Ipak, vjerovatno je suprug znao da će se kasnije i njegova supruga tome smijati, te je riskirao sa svojim postupkom. Sumnjamo da bi je izložio opasnosti da je bila neka druga situacija u pitanju, a vjerovatno ove ograde nisu dovoljno jake da bi zapravo ozlijedile životinje.

Komentari