Notes160x600
Rollup
Ninov grob njegova porodica više ne obilazi: Ovo su napisali na njegovom spomeniku

Ninov grob njegova porodica više ne obilazi: Ovo su napisali na njegovom spomeniku

Amir Rešić Nino je jedan od poznatijih pjevača, čiji se hitovi i dan danas pjevaju u kafanama koje vole narodnu muziku, te iako ga publika nije zaboravila, čini se kao da njegova porodica jeste.

2007. godine je popularni pjevač sahranjen u svom rodnom mjestu, Bosanskoj Dubici, a iako je iza sebe ostavio tri kćerke koje je dobio u tri braka, spomenik mu je podigao njegov dajdža, a ne neko iz njegove bliže porodice, što ste vjerovatno vi očekivali.

Što se tiče njegove porodice, sigurno ste barem čuli za njegovu kćerku Sandru, koja se prijavila kao takmičarka u jednoj od prošlih sezona u emisiji Zvezde Granda, a tu je govorila u nekoliko navrata o svom ocu i o njihovom odnosu, što se nikako nije svidjelo stanovnicima Bosanske Dubice, koji smatraju da Sandra samo govori o svom ocu kako bi ga iskoristila kao svojevrsnu reklamu, a ne da bi oživjela sjećanje na ovog čovjeka i umjetnika.

Ništa drugačija situacija nije ni sa ostalim kćerkama, koje ni ne dolaze na grob svog oca, nego isti održavaju prijatelji, ali i mnogobrojni fanovi koji dođu da posjete mjesto vječnog počinka ovog pjevača, koji je to i zaslužio.

Jedan od njegovih bližih prijatelja mu je ostavio i emotivnu poruku, koja sigurno rijetko koga može da ostavi ravnodušnim kad je pročitaju, a kako vam u nastavku donosimo fotografiju te poruke, pogledajte i procijenite sami da li će ona djelovati i na vas, bez obzira da li ste uopšte ljubitelj ovakve muzike i onoga što je Nino ostavio iza sebe.

Komentari