Notes160x600
Rollup
Nikola i Bojana otkrili uspjeh svog braka

Nikola i Bojana otkrili uspjeh svog braka

Bračni par koji je svoju ljubav započeo pred kamerama  u rijaliti programu Nikola Rokvić i Bojana Barović proslavili su drugu godišnjicu braka još uvijek zaljubljeni.

Njihova ljubav je prešla na veći nivo kada se rodila njihova kćerkica Leona a Nikola je sumirao protekle dvije godine .

Na pitanje šta je pored ljubavi bilo najviše i kako su sve prevazilazili Nikola je odgovorio da je bilo svega a radosti najviše.

”Najviše je bilo radosti i ljubavi, koju nam je rođenje Leone donelo. Najbitnije je da smo oboje svesni da se ljubav gradi, tako da iskrenošću i posvećenošću jedno drugom idemo kroz život ”- kaže Nikola Rokvić

Nikola je bez razmišljanja pričao o svojoj ljubavi sa Bojanom za koju kaže da je odmah znao da će biti žena njegovog života.

”Od prvog dana nas je vezala neverovatna energija, koja nas je i dovela ovamo. Znao sam oduvek da je Bojana ta” – kazao je Rokvić

Kao što je poznato i da svaki par pored lijepih ima i one manje lijepe i krize u braku Nikola je otkrio kako je i kod njih to postojalo ali da se sve prebrodi.

”U svakoj vezi postoje usponi i padovi… Suze su nekada blagoslov koje očiste sve loše i daju prostora za nove pobede”- zaključio je Nikola.

Komentari