Notes160x600
Rollup
Nije nikakvo čudo što je pjevačica krije od medija: Rijetko ko zna koliko je lijepa Snežanina kćerka, ostavlja bez daha (Foto)

Nije nikakvo čudo što je pjevačica krije od medija: Rijetko ko zna koliko je lijepa Snežanina kćerka, ostavlja bez daha (Foto)

Jedna od pjevačica koje su zaista uspjele da naprave nevjerovatnu karijeru samo svojim radom i trudom je u svakom slučaju i Snežana Đurišić, koju sada imamo priliku da gledamo kao člana produkcijskoj žirija u takmičenju Zvezde Granda.

U toku svoje karijere na kojoj joj zavide njene mnoge kolegice, Snežana je imala brojne hitove koji će biti aktuelni još dugi niz godina, kako njene vokalne sposobnosti i njen talenat nikad nisu bili upitni. Kada je riječ o Snežaninoj karijeri, može se pohvaliti da istu nikad nije gradila na nekim skandalima ili slično, nego da je uvijek za to bio zaslužan striktno njen trud i rad.

Uvijek su mediji, kao i za sve ostale javne ličnosti, bili jako zainteresirani za privatni život ove pjevačice, a iako se ona sve vrijeme trudila da ga drži što dalje od novinara, ponekad tu procuri koja informacija, koja se u svakom slučaju kasnije iskoristi. Trudila se zaštititi i svoju djecu, a ni oni se nikad nisu medijski pretjerano eksponirali.

Kako god, nedavno su na internetu počele da kruže fotografije Snežanine kćerke koje su mnoge uspjele da ostave bez daha, a svi su fascinirani time što se radi o zaista atraktivnoj mladoj ženi, koja je očigledno ljepotu naslijedila od svoje majke.

Komentari na njen račun su na društvenim mrežama uglavnom pozitivni, a primjeti se i velika sličnost između majke i kćerke, kako u izgledu i crtama lica, tako i u stilu, kako je Snežana oduvijek važila za profinjenu damu koja zna kako da se dotjera, a isto je naučila i svoju kćer.

Komentari