Notes160x600
Rollup
NEVJEROVATNO:  SEDAMDESETOGODIŠNJAK IZ BANJA LUKE NAKON SRČANOG I MOŽDANOG UDARA  NA ROLERIMA!

NEVJEROVATNO: SEDAMDESETOGODIŠNJAK IZ BANJA LUKE NAKON SRČANOG I MOŽDANOG UDARA NA ROLERIMA!

Ovaj sedamdesetogodišnjak nije poput drugih. Umjesto jutarnjih šetnji ili igranja šaha sa svjim vršnjacima, ovaj penzioner je odlučio na drugačiji način iskoristiti svoje vrijeme.

Ljudi u Banja Luci uglavnom s oduševljenjem gledaju na ovog sedamdesetogodišnjaka koji vozi rolere. Koliko je mladalačkog duha pokazuje i to da ga ni moždani ni srčani udar nisu spriječili u njegovoj namjeri da vozi rolere i uživa na točkićima. Kaže kako je prije vozio skije, a pošto su roleri dosta slični, odlučio se za njih. Zimi skija, ljeti vozi rolere, pa je preko čitave godine aktivan. Ovo je već druga godina kako se voza po banjalučkim ulicama. Porodica a ni prijatelji ni dan danas nisu navikli na njegovo rolanje. Neki sugrađani su mu se pridružili. Uspio je da ubijede neke koji su puno mlađi od njega da se vozaju sa njim. Sada kao prava ekipa, njih petnaestak se rolaju.

Ovo je samo još jedan pokazatelj da godine nisu mjerilo starosti. Neki od nas su stari sa 25, a neki mladi sa 70 godina. Izbor je na svakom od nas pojedinačno.

Komentari