Notes160x600
Rollup
Nevjerovatna transformacija: Pogledajte kako je izgledala Maya Berović prije deset godina!

Nevjerovatna transformacija: Pogledajte kako je izgledala Maya Berović prije deset godina!

Poznata pjevačica Maya Berović neprestano prima komplimente na račun svog izgleda, jer zaista morate se složiti da izgleda svjetski. Po pitanju njenog imidža oglašavali su se čak i najstrožiji kritičari, ali Mayi nisu mogli naći niti jednu zamjerku.

Pjevačica je trenutno na turneji po Americi, a njeni fanovi uživaju u pjesmama sa njenog novog albuma. Skoro smo uspjeli porazgovarati sa pjevačicom, gdje se ona osvrnula malo na prošlost i na svoj početak. Konstatovala je da apsolutno ništa ne bi promijenila iz razloga koji su više nego opravdani.

Maya Berović navodi kako je u vrijeme njenog početka bilo dosta toga drugačije,  u tom periodu potpuno druge stvari za razliku od danas su bile popularne, a ona smatra da je svoj spot uradila upravo po standardima i očekivanjima toga vremena.

Nostalgično se prisjetila vremena u kojem je snimala svoj prvi spot, i zaključila kako je i sama u tom vremenu mislila kako sve izgleda drugačije i da apsolutno sve funkcioniše, smatra kako je tada bila poput neke djevojčice.

Komentari