Notes160x600
Rollup
Nemate sreće u životu i uvijek vam fali novca: Riješite se ovih stvari i sve će se promijeniti

Nemate sreće u životu i uvijek vam fali novca: Riješite se ovih stvari i sve će se promijeniti

Mnogi se stalno žale na svoju finansijsku situaciju, a da ni ne razmišljaju o negativnoj energiji koju na taj način privlače.

Kada je riječ o novcu, naravno da to uglavnom ovisi o tome koliko ste vi ambiciozni u životu, te koliko ste voljni da se potrudite da se obogatite. Ipak, neki ljudi tvrde da bez obzira koliko se oni trudili da štede i da ne troše na gluposti, da im novac svejedno klizi iz ruku, kao da nemaju sreće s njim. To nije daleko od istine, a u današnjem članku vam donosimo kojih se to stvari morate odreći ako želite da se vaša sreća konačno okrene.

Prema Feng Shui filozofiji, koja je u posljednje vrijeme sve popularnija i na našem prostoru, na dotok novca u vaš dom utječe i ono što imate u svojim kućama. Ono što morate čim prije uraditi jeste da se riješite svih nepotrebnih, starih stvari koje samo zatrpavaju vašu kuću i koje ne dopuštaju da ih zamijene  neke bolje i neke ljepše.

Obavezno se riješite uvelog svijeća koje privlači sa sobom i negativnu energiju. Držite što više zelenog biljka, ali ako ono uvene, odmah ga se riješite, te ga ne održavajte u kući nadajući se da će se oporaviti.

Čim oštetite neko posuđe u kući, i njega se riješite, te radije kupite novo, kako se ne biste povrijediti na ono koje je okrnjeno, a to će utjecati i na vašu sreću kad je u pitanju novac i finansijska situacija i uvidjet ćete da će do promjene doći.  

Image: 0117039645, License: Rights managed, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Mode Images
Komentari