Notes160x600
Rollup
Nekadašnji FINALISTA Zvezda Granda, a ONDA  se povukao sa estrade zbog komentara na Youtube, a pogledajte o KOME se radi

Nekadašnji FINALISTA Zvezda Granda, a ONDA se povukao sa estrade zbog komentara na Youtube, a pogledajte o KOME se radi

Najpopularnije takmičenje Zvezde Granda traje već duži niz godina, i svi koji dođu do finala se jako dobro plasiraju u javnost i imaju dobre karijere iza sebe.

Nakon dvije godine pauze od estrade i muzičke scene jedan od finalista Zvezda Granda 2007 godine, Slobodan Batjarević Cobe se vratio na scenu.

Naime kako je izjavio sa estrade se povukao jer je imao previše komentara na Youtube kanalu na račun njegove pjesme ‘Gel, gel kupujem”.

Kako saznajemo tu pjesmu mu je napisao Dragan Kojić Keba, a pjesma se baš niej najbolje svidjela javnosti te je bilo i previse negativnih komentara.

”Jednostavno sam sve primi k srcu i previše me je to pogodilo tako da sam odlučio da se povučem dok se malo ne slegne prašina oko te pjesme”- rekao je Cobe.

Poznato je da je bio i jedan od miljenika te sezone i da je uvijek bio jako simpatičan, a tokom takmičenja imao i previše fanova.

On se povukao sa muzičke scene ali je nastavio raditi po svirkama,svadbama,rođendanima il još nekim veseljima kako bi dovoljno napunio baterije za veliki povratak, a sadak ada se ponovo vratio od njega se očekuje i novi hit.

Ukoliko ne znate o kojoj pjesmi je riječ poslušajte ispod

Komentari