Notes160x600
Rollup
Nećete je moći prepoznati : Rada Manojlović više nije plavuša, potpuno promijenila svoj izgled!

Nećete je moći prepoznati : Rada Manojlović više nije plavuša, potpuno promijenila svoj izgled!

Radmila Rada Manojlović nikada nije bila aktivnija na društvenim mrežama no sada. Svakog dana svoje fanove obraduje novom fotografijom, obavijestima, i redovno obavještava sve one koji je poštuju o svojim planovima za nastupe i slično. Fanovi redovno ostavljaju komentare podrške, što pjevačici dodatno daje motiv da bude što aktivnija na društvenim mrežama.

Pravi haos izazvala je fotografija Rade Manojlović na kojoj se jasno vidi promjena Rade Manojlović. Naime, pjevačica je odlučila ofarbati svoju kosu u crveno. Izgledala je savršeno, svi su bili oduševljeni njenom promjenom, jer zaista joj odlično pristaje. Međutim, Rada nije stala na tome, objavila je još jednu fotografiju, ali ovaj put sa crnom perikom na glavi.

Rada je iznenadila svoje fanove, ali ja naišla i na hrpu pozitivnih komentara, jer svi su oduševljeni ovim Radinim promjenama. Očigledno je željela spriječiti monotoniju izgleda, pa se odlučila na ove drastične poteze, na svu sreću nije pogriješila. Nova boja kose, dala joj je drugu dimenziju i potpuno osvježila pjevačicu.

Komentari